Sub umbrela The Open Network for Community Development am tinut un training tinerilor din GLT Constanta pe data de 13 mai. Ce poate fi mai placut decat sa fi inconjurat de tineri care au decis sa se implice in comunitate? Tineri care au decis sa se dezvolte in spiritul civic si care investesc timp pentru a-si dezvolta abilitatile si aptitudinile! Felicitari dragilor!!!

Energie, placere, dedicatie, implicare, motivare, voluntariat, comunitate, initiativa… trairi frumoare si rezultate care ne recomanda! Mi-au daruit energia lor si m-am bucurat ca am fost invitat sa lucrez cu ei (Andrei Seitan, trainer national in Fundatia TON). Multumesc pentru incredere Cristina Chert, Maria Pruteanu, Marina Domunco si Paulina Mandache!

Aceste sesiuni hranesc tinerele vlastare (OLT) care mai tarziu vor asigura membri proactivi pentru OLB, OLF, CDL, CLS, ADAM. Sa le oferim din tolba noastra plina pentru a le crea oportunitatea de a-si dezvolta o gandire analitica si vizionara. O investitie mica cu rezultate de durata!

Am fost sustinut si de prieteni mai vechi care cred in mine…. Serban Ionescu de la Activ Training SRL care a asigurat echipamentele pentru activitatile outdoor si Cosmin Barzan de la Centrul pentru Resurse Civice care a asigurat materialele pentru activitatile indoor. Va multumesc pentru suportul acordat!

Va doresc tuturor incredere in resursa din voi!

Click aici pentru album foto.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.