The_Open_Network_Proiectul_REGAL_Atelier_de_formare_a_formatorilor

In cadrul proiectului REGAL – Regaining life for precarious women at work a avut loc a doua intalnire a partenerilor internationali, in cadrul careia, membrii echipelor de implementare au luat parte la atelierul de formare de formatori.

De asemenea, in cadrul intalnirii, s-au prezentat documentele din tarile partenere cu privire la echilibrul dintre viata profesionala si viata personala a femeilor aflate in situatii vulnerabile.

Pe parcursul celor 3 zile de lucru, in perioada 3 – 5 iulie 2019, in Dublin, Irlanda, s-au pregatit viitoarele activitati din cadrul proiectului, s-a discutat despre instrumentele si metodele ce vor fi realizate in vederea organizarii sesiunilor participative si definirii aspiratiilor femeilor in vederea atingerii unui echilibru intre munca si viata.

Multumim partenerului Focus Ireland LTD (Irlanda) pentru organizarea acestui cadru minunat pentru schimbul de idei si tuturor partenerilor pentru informatiile si sugestiile oferite.

Amintim ca Fundatia The Open Network for Community Development este partenera in acest proiect din partea Romaniei si ca proiectul ce este cofinantat prin Programul Drepturi, Egalitate si Cetatenie al Uniunii Europene (2014-2020)/Call REC-AG-2018.

Pentru a urmari activitatile desfasurate in Romania in cadrul proiectului, va invitam sa apreciati Pagina de Facebook REGAL Romania.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.