the-open-network-Saptamana-SOS-Fire

Elevi din peste 20 de scoli din Romania s-au implicat activ in proiectul „SOS Fire – Curs de formare europeana pentru elevi in domeniul prevenirii incendiilor si acordarii primului ajutor prin implicarea civica”. Activitatile organizate in scolile din Romania in timpul „Saptamanii SOS Fire!” au fost un real succes. Elevii au discutat despre profesia de pompier, ce inseamna un incendiu, care sunt elementele care fac parte din triunghiul focului. Au invatat despre tipurile de arsuri si ce trebuie facut in astfel de cazuri.

In data de 28 iunie, ne-am intalnit online cu o parte dintre profesorii implicati in proiect. Am realizat cu aceasta ocazie o scurta sesiune de feedback legata de materialele primite in cadrul proiectului si despre activitatile desfasurate in scoli. Ii felicitam din nou pentru rezultatele obtinute si le multumim pentru implicarea lor in cadrul proiectului „SOS Fire!”.

Proiectul „SOS Fire!” isi propune sa creeze constientizarea copiilor din scolile europene despre riscurile cauzate de incendiu, prevenirea acestuia si cele mai importante masuri de pus in aplicare in caz de urgenta si incendiu. Proiectul este finantat prin Programul Erasmus+ al Uniunii Europene, Actiunea cheie 2, K202 – Parteneriate strategice pentru educatia scolara.

Pentru mai multe informatii despre „Saptamana SOS Fire!” va invitam sa vizitati Pagina Facebook a proiectului.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.