the-open-network-Training-national-Dumitresti-10---12-Iulie-2015

E vara! Si, ca in fiecare an, Fundatia The Open Network for Community Development a pregatit Trainingul National 2015. Asa cum am stabilit inca de anul trecut, intalnirea a avut loc la Dumitresti Centru, judetul Vrancea, in perioada 10-12 iulie 2015, cu sprijinul CLD Dumitresti Centru, prin coordonator Viorica Vintila-Sontica.

Trainingul National TON – „Tombola de vise” – Economie Sociala a fost o intalnire de informare, consultare, rezentarea activitatilor, de lucru intern si formare deschisa membrilor activi in reteaua TON – „The Open Network for Community Development”. In cadrul trainingului au participat 71 de membri si colaboratori ai Retelei Deschise TON.

Pe parcursul zilei de lucru au fost organizate 6 ateliere de lucru in care au fost prezentate proiectele desfasurate in retea si traingurile regionale desfasurate in primavara anului in curs.

Tot in cadrul zilei de lucru au fost prezentate 7 VISE ale membrilor TON si au fost supuse la un vot in plen. Premiul „Cel mai Bun Vis” a fost castigat de CLS Taut si a fost premiat la sfarsitul zilei de lucru.

Multumim echipei Comitetului Local de Dezvoltare (CDL) Dumitresti Centru pentru organizare si implicare

Pentru mai multe imagini din timpul trainigului va rugam sa ne vizitati pagina de Facebook

Invitatia training o puteti viziona aici
Agenda training o puteti viziona aici

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.