the-open-network-Training-regional-@-Babadag-2014,-jud.-Tulcea

Fundatia TON a inceput seria de Traininguri regionale dedicate pentru traineri si coordonatori de structuri asociative, avand ca tematica „Dezvoltarea prin proiecte” prin colaborare in reteaua romano-belgiana. Primul training regional din 2014 a avut loc in perioada 2-4 mai la Babadag.

In cadrul trainingului regional din regiunea de S-E a Romaniei, organizat sub coordonarea trainerului National TON Daniela Ghitoiu, am avut placerea si onoarea sa intalnim peste 44 de reprezentanti din ONG-uri, Autoritati Publice Locale, firme private din peste 32 de institutii din Cumpana, Ostrov, Garliciu, Iasi, Babadag, Dumitresti, Dumitresti-Poienita, Viscri, Mioveni, Agigea, Vintileasca, Tulcea, Jitia, Mihail Kogalniceanu, Negru Voda, Chiojdeni etc.

In cadrul sectiunii “Dezvoltarea prin Proiecte” domnul Leonard Orban, reprezentant al firme de consultanta “Orban-Biris”, a tinut o prezentare specifica dezvoltarii institutiilor prin strategii de dezvoltare Europeana si prin atragere de fonduri specifice perioadei 2014-2020.

Mai multe informatii: Daniela Ghitoiu, daniela_ghitoiu[@]yahoo.com

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.