the-open-network-Trainingului-National-de-la-2-Mai,-Constanta

…exista o vorba care spune ca mana intinsa care nu spune o poveste este ignorata! Asa este si in situatia prezentarii unei activitati doar narativ, in forma scrisa!

Atelierul Foto a avut ca beneficiari reprezentantii OLB-urilor din Romania si Belgia. Ei au beneficiat de informatii legate de rolul fotografiei intr-o prezentare, de suportul pe care il pot acorda prin imortalizarea momentelor din timpul actiunilor derulate, importanta fotografului la activitati, coeziunea intre organizatii si bineinteles informatii de ordin tehnic.

In a doua parte au avut ca tema sa fotografieze momente din celelalte ateliere si din comunitate si la final sa livreze o fotografie pe care o considera ei reprezentativa. Astfel la final a avut loc o expozitie cu fotografiile rezultate. Autorii au putut sa transmita mesajul lor verbal prin metoda „Photo Voice”.

Atelierul s-a incheiat cu votarea de catre toti participantii la trainingul national a acestor fotografii. Cele mai multe voturi a obtinut fotografia colegului nostru Nicu VINTILA SONTICA din Dumitresti. Acesta a fost premiat in plen cu un autocolant cu totemul Greenpeace!

Deci retineti:
Aud => Uit!
Vad => Retin!!
Fac => Invat!!!

Dan CEREDEEV & Andrei SEITAN
Traineri

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.