In data de 19 mai 2022, a fost organizata o Masa rotunda cu tema „Rezilienta” pe modelul ADAM Slatina-Timis (ADAMS), o „Buna Practica” de asistenta medicala primara, eveniment organizat impreuna cu orasul infratit flamand Geel din Belgia. Cu aceasta ocazie a fost prezentata o actualizare a Studiului de caz Slatina-Timis, care compara influenta Centrului de sanatate ADAMS privind sanatatea populatiei, cu cea din alte sate din judetul Caras-Severin si tara. Din cauza razboiului din Ucraina, E.S. Ambasadorul Regatului Belgiei in Romania, dl. Philippe Benoit a fost nevoit sa-si anuleze prezenta pentru ca trebuia sa fie la Constanta pentru a pregati vizita Regelui Regatului Belgiei in urmatoarele saptamani. De asemenea, Secretarul de Stat a fost nevoit sa anuleze din acelasi motiv. Ambasadorul Belgiei, precum si primarul orasului Geel, dna Vera Celis, au transmis un mesaj video pentru deschiderea conferintei.

Pe langa prevenirea generala, s-a acordat, de asemenea, atentie initiativelor de prevenire a incendiilor si cooperarii bilaterale si sprijinului pentru departamentul de stingere a incendiilor. De asemenea s-a discutat si despre campania VIATA, campanie de prevenire primara precum proiectul SOS Fire!. Campania a fost prezentata medicilor de familie si primarilor prezenti.

Si avem inca o veste buna. Centrul de zi pentru varstnici din Slatina-Timis va fi coordonat de ADAMS impreuna cu Primaria Slatina-Timis. Pentru albumul foto click aici.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.