In perioada 20-26 mai, se desfasoara la Timisoara cea de-a V-a editie a SEED (Saptamana Europeana a Educatiei Democratice), din nou in direct dupa perioada Covid.

SEED a devenit un eveniment de referinta pentru comunitatea educationala din Timisoara si nu numai. Fundatia The Open Network for Community Development (TON) si ADR-Vlaanderen s-au alaturat ca parteneri ai evenimentului.

Anul acesta tema a fost „Scoli conectate. Scoli pentru viata” si au fost explorate doua concepte de invatare Experientiala care au devenit extrem de importante in contextul revenirii la invatare cu prezenta fizica: Conectarea si Apropierea de realitate.

Vazand minunata colaborare cu Scoala Babel, Jozef Goebels, presedintele ADR-Vlaanderen/Fundatia TON a fost invitat sa participe la deschiderea conferintei pe 20 mai in Sala Multifunctionala Judeteana Timisoara si, de asemenea, profesorii retelei noastre sa participe.

Jozef a prezentat parteneriatul romano-belgian pentru educatie, care se desfasoara din 2018 odata cu inceperea colaborarii Babel-CEGO Leuven School, Centrul pentru invatare Experientiala de la Universitatea din Leuven.

Impreuna putem aduce transformarea pe care ne-o dorim in fiecare scoala din Romania, astfel incat copiii sa fie in centrul procesului educational si sa experimenteze invatarea profunda.

Programul evenimentului il puteti citi aici. Pentru albumul foto click aici.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.