the-open-network-Asociatia-Viscri-Incepe-se-alatura-campaniei-Academia-ADR-TON

Comuna Bunesti (jud. Brasov), a decis, de asemenea, sa se alature proiectului Academia ADR / TON privind promovarea masurilor de protectie COVID-19, proiect ce se desfasoara cu sprijinul Ambasadei Regatului Belgiei in Romania.

Organizatia de ingrijire la domiciliu „Viscri Incepe” promoveaza importanta purtarii mastilor in randul pacientilor lor si cu ajutorul partenerului lor flamand Glabbeek, a distribuit deja masti tuturor adultilor care locuiesc in comuna.

Vineri, 23 octombrie, echipa asociatiei a vizitat scolile din cele 5 sate din comuna Bunesti. Intr-o intalnire cu directorii scolii, au vorbit despre importanta informarii si a prevenirii in lupta impotriva COVID-19. In urma acestei intalniri, toti profesorii vor vorbi elevilor din clasele lor despre importanta igienei mainilor, a distantarii sociale si a purtarii unei masti. Fiecare profesor a primit o masca pentru a sublinia importanta prevenirii.

Ideea este sa continuam sa cautam sustinatori impreuna cu partenerul flamand Glabbeek pentru a promova in continuare aceasta actiune, pentru a promova masurile de precautie necesare si pentru a incerca sa infiintam un „Consortiu local de sanatate”.

Mai multe detalii despre aceasta campanie gasiti in Brosura „ACADEMIA ADR/TON – Initiative locale ca urmare a primei pandemii si carantine la nivel mondial din 2020 datorita virusului COVID-19. Crearea unui Consortiu local de sanatate”. Brosura o puteti citi in limba romana sau in limba engleza.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.