Miercuri, 29.11.2023, in cadrul OLF Poienita a fost tripla sarbatoare: cartea „Povestea mea” a fost inmanata protagonistelor, aniversarea a 87 de ani de viata si Ziua Romaniei in ochii femeilor din organizatie. Fiecare am imbracat haina de sarbatoare, ia traditionala si cu lacrimi in ochi am trait cu sufletul la gura toate evenimentele petrecute.

Cu mari emotii femeile au rasfoit cartea „Povestea mea” si nu au mai lasat-o din mana pana la plecare.

Punctul culminant a fost cand tanti Aurica a fost surprinsa de cadoul fetelor si nepotilor. A fost sarbatorita cu tort si sampanie asa cum merita la 87 de ani.

Activitatea s-a incheiat cu un mic program de cantece populare, oferit de Natasa, fata noastra din sat care ne-a reamintit ca „Acasa-i Romania” si nicaieri nu e mai bine ca acolo unde te-ai nascut si ai crescut.

Va salutam cu drag de la Poienita si va uram sa aveti parte de tot ce e bun si de folos! La multi ani, oriunde va aflati!

Evenimentul a fost organizat in cadrul proiectului ABLE – A Better LifE, proiect cofinantat de Uniunea Europeana prin programul Erasmus+. Proiectul ABLE este implementat de organizatii din Romania (Fundatia The Open Network for Community Development – coordonator proiect si Asociatia Romanian Women’s LOBBY), Italia (Euro Project Lab Srls), Spania (Blue Room Innovation) si Portugalia (Associacao para a Acao Educativa Cultural e Desportiva Form2you).

Urmariti-ne Pagina Facebook a proiectului pentru a fi la curent cu toate noutatile! Pentru albumul foto click aici.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.