The-Open-Network-Ce-este-munca-Unde-incepe-viata

Una dintre cele mai afectate categorii sociale in aceasta perioada de tranzitie catre o economie performanta (cu venituri in conformitate cu standardele europene) este reprezentata de femeile din Romania rurala.

Pe parcursul celor 2 ani de proiect, Fundatia TON a decis sa implementeze activitatile nationale ale proiectului „REGAL – Regaining life for precarious women at work” in comuna Moldovita din judetul Suceava, avand ca grup tinta femei din mediul rural pentru ca intre participantii nostri am avut persoane care sunt cel mai afectate de saracie, in ciuda faptului ca lucreaza zilnic multe ore.

In Romania exista legislatie care prevede drepturi financiare in caz de necesitate de a elimina cel putin stresul financiar asupra femeilor, drepturi care pot contribui la un echilibru intre viata profesionala si viata personala a femeilor din mediul rural din Romania.

Timpul ne va oferi cu siguranta un raspuns la intrebarea initiala a participantelor din proiectul REGAL: „Ce este munca? Unde incepe viata?”

Va invitam sa cititi materialele realizate in cadrul proiectului:
Lucrarea analitica in limba romana.
Lucrarea analitica in limba engleza.
Brosura aspiratii in limba romana.
Brosura aspiratii in limba engleza.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.