The_Open_Network_invitatie_TONNE_2017

Anul acesta sarbatorim 5 ani de lucru in Reteaua TON. 5 ani de lucru in comunitatile in care locuim. 5 ani de dezvoltare comunitara, de voluntariat, de actiuni in echipa. 5 ani in care am identificat impreuna termenul de „solidaritate”, in care fiecare si-a dorit sa se implice pentru ca isi doresc o „Romanie mai buna”.

Si, pentru ca totul a inceput acum 5 ani la Slatina-Timis, anul acesta ne vom intoarce acolo sa ne amintim ce am realizat in acesti 5 ani minunati, ce oameni am cunoscut si cu care am lucrat, ce proiecte am visat si care au fost cele pe care le-am implementat.

Astfel, Fundatia The Open Network for Community Development (TON), in parteneriat cu ADR-Vlaanderen, Belgia si ADAM Slatina-Timis, Romania, are placerea de a va invita la TONNE (TON National Event) in perioada 20-23 iulie 2017, la Slatina-Timis, jud. Caras-Severin.

Trainingul este dedicat membrilor activi in Reteaua TON, fiind o intalnire nationala de formare si informare. Va rugam sa consultati agenda invitatiei si sa ne confirmati participarea pana pe 30 iunie 2017.

Invitatia si agenda in limba romana aici si in limba engleza aici.