the-open-network-Conferinta-Nationala-REGAL-Romania-online (Zoom)

Fundatia The Open Network for Community Development (TON) asteapta cu nerabdare sa va intampine la Conferinta Nationala sambata, 13 februarie 2021, intre orele 11:00 – 15:00, pentru a impartasi si a discuta concluziile si implicatiile necesare la nivel de politici identificate prin munca echipei din Romania cuprinsa in studiul proiectului REGAL.

Fundatia TON face parte din proiectul „REGAL – Regaining life for precarious women at work”, proiect cofinantat prin programul REC-RGEN-WWLB-AG-2018 al Uniunii Europene. Proiectul REGAL (pe parcursul a doi ani de implementare) si-a propus sa identifice beneficiile si lacunele legislative actuale care ajuta sau afecteaza femeile marginalizate din cinci tari europene si sa propuna modalitati (alternative) pentru solutionarea unui echilibru intre munca si viata pentru femeile din Romania.

Proiectul REGAL analizeaza posibilitatile de a realiza un echilibru mai bun intre viata profesionala si viata personala (Work-Life Balance) pentru grupurile vulnerabile. Masurile existente pentru a obtine un echilibru mai bun intre munca si viata se bazeaza pe o situatie de viata „normala”: familii care au o munca regulata, reglementata si nu se afla intr-o situatie precara.

Acest eveniment va cuprinde prezentari si discutii cu privire la datele colectate pe parcursul celor 12 focus grupuri desfasurate in Moldovita, jud. Suceava, care au explorat conceptele de baza ale barierelor si aspiratiilor cu un grup divers de 16 femei cu copii care au fost afectate de saracie in ciuda faptului ca lucreaza zilnic multe ore. Metodologia de cercetare inovatoare si participativa utilizata in acest studiu va fi, de asemenea, discutata.

Pentru a primi link-ul de participare la eveniment, trebuie sa completati formularul de inregistrare.

Proiectul REGAL este cofinantat prin Programul Drepturi, Egalitate si Cetatenie al Uniunii Europene (2014-2020)/Call REC-AG-2018. Parteneri in cadrul acestui proiect sunt: BEWEGING (Belgia), Groupe de Recherche et de Realisations pour le Developpement Rural (Franta), Focus Ireland LTD (Irlanda), REDE EUROPEIA ANTI POBREZA ASSOCIATION (Portugalia) si Fundatia The Open Network for Community Development (Romania). Pentru mai multe informatii despre proiect va invitam sa vizitati site-ul proiectului sau Pagina de Facebook.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.