In perioada 5-6 septembrie 2023, a avut loc reuniunea online a Consortiului OPPORTUNITIES si Adunarea Generala a partenerilor internationali. Pe parcursul acestor zile: s-a prezentat o imagine de ansamblu a discutiilor incrucisate (Cross Talks) care au avut loc in diferite tari partenere in proiect; s-au prezentat cateva documente de lucru; au avut loc discutii despre integrarea de succes si am purtat un dialog cu cele doua proiecte surori ale noastre, Bridges si Ithaca.

In cadrul Adunarii Generale a partenerilor proiectului, am discutat despre maximizarea impactului proiectului. Luna aceasta pregatim un nou raport de activitate, astfel ca echipa coordonatoare a raspuns intrebarilor financiare ale partenerilor internationali.

Un aspect foarte important discutat a fost si activitatea de diseminare si comunicare. Au fost prezentate viitoarele actiuni ce trebuie intreprinse de toate organizatiile implicate in parteneriat.

Ultimul punct pe agenda, a fost prezentarea pe scurt a programului urmatoarei intalniri din cadrul proiectului ce se va desfasura in luna februarie 2024. Aceasta intalnire va avea loc in orasul Accra, Ghana.

Proiectul „OPPORTUNITIES – Crises as Opportunities: towards a Level Telling Field on Migration and a New Narrative of Successful Integration” (acordul de grant nr. 101004945) reconstituie diferite perspective asupra migratiei si integrarii in tarile de origine, tranzit si destinatie.

Fundatia The Open Network for Community Development este partener in cadrul proiectului OPPORTUNITIES, proiect finantat prin Programul Orizont 2020 – Programul-cadru pentru cercetare si inovare al Uniunii Europene si este implementat de 14 parteneri din statele membre ale Uniunii Europene (Italia, Romania, Austria, Franta, Portugalia si Belgia) si tari africane (Senegal, Ghana si Mauritania).

Multumim tuturor partenerilor pentru aceste doua zile pline cu informatii interesante. Pentru mai multe informatii despre activitati si rezultate, va invitam sa ne vizitati site-ul proiectului sau Pagina de Facebook a proiectului.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.