Minunata echipa a proiectului nostru A Better Life – ABLE s-a reunit online in data de 14 septembrie pentru a pregati Intalnirea Transnationala (TPM) din Iasi, Romania, care va fi gazduit la inceputul lunii octombrie 2023 de partenerii din Romania: Asociatia Romanian Women’s LOBBY si Fundatia The Open Network for Community Development. Am vorbit despre locul de desfasurare a intalnirii si despre agenda celor doua zile de lucru.

Am discutat si despre calendarul activitatilor noastre, despre rezultatul final al proiectului, despre cartile de povesti pe care echipele internationale le pregatesc si despre evenimentele multiplicatoare pe care le vom organiza pana la sfarsitul anului. Sunt multe lucruri frumoase si creative care ne asteapta.

De asemenea, partenerii au fost informati ca in data de 22 septembrie, Agentia Nationala din Romania organizeaza la Bucuresti intalnirea pentru pregatirea raportului final. Am adunat cateva intrebari pe care am dori sa le clarificam pentru a fi pregatiti pentru acel moment.

Proiectul ABLE este implementat de organizatii din Romania (Fundatia The Open Network for Community Development – coordonator proiect si Asociatia Romanian Women’s LOBBY), Italia (Euro Project Lab Srls), Spania (Blue Room Innovation) si Portugalia (Associacao para a Acao Educativa Cultural e Desportiva Form2you).

Vizitati platforma noastra la www.a-betterlife.eu si imbarcati-va in aceasta calatorie de imputernicire! Urmariti-ne Pagina Facebook a proiectului pentru a fi la curent cu toate noutatile!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.