Luni, 13 octombrie, la Casa Cartii din Iasi am organizat Evenimentul de multiplicare unde am prezentat rezultatele proiectului ABLE – A Better LifE, proiect cofinantat de Uniunea Europeana prin programul Erasmus+.

Dupa o prezentare a proiectului, partenerilor, finantatorului si activitatilor, dna Cristina Chert – managerul proiectului ABLE (din partea Fundatiei The Open Network for Community Development) a prezentat rezultatele realizate pe parcursul celor aproape 2 ani de implementare.

In cadrul proiectului ABLE, obiectivul nostru a fost dezvoltarea cunostintelor, abilitatilor si procedurilor de lucru in cadrul organizatiilor de femei din mediul rural din tarile parteneriatului. Astfel, am co-creat metode de lucru inovatoare „ABLE” – Curriculum comun de Training (15 Module cu autoevaluare – Povestire combinata cu metode si tehnici din Drama, metode participative si constientizare a termenului Echilibru intre Viata Profesionala si Viata Personala – WLB).

Al doilea rezultat prezentat a fost Platforma interactiva: a-betterlife.eu. Pe aceasta platforma gasiti cursul cu cele 15 module cu autoevaluare, pe care va invitam sa le descoperiti si incercati.

Invitate speciale la eveniment au fost dna Doina Enache (Coordonator OLF Poienita) si dna Georgeta Turturica (Coordonator povesti-interviuri), ele fiind si doua dintre doamnele care au scris povesti in cartea „Povestea mea”. Cartea este o colectie de povesti emotionante care ne ofera o incursiune de-a lungul anilor in viata protagonistelor, ne ofera o calatorie fascinanta in viata din mediu rural si ne aminteste de traditiile si obiceiurile din Romania. Cartea va fi in curand disponibila si in format online.

Multumim tuturor participantilor pentru ca ne-au fost alaturi si au impartasit cu noi din timpul lor pretios. Va invitam cu drag sa vizualizati imaginile din timpul evenimentului. Cu siguranta veti simti incarcatura emotiilor celor prezenti. Pentru albumul foto click aici.

Proiectul ABLE este implementat de organizatii din Romania (Fundatia The Open Network for Community Development – coordonator proiect si Asociatia Romanian Women’s LOBBY), Italia (Euro Project Lab Srls), Spania (Blue Room Innovation) si Portugalia (Associacao para a Acao Educativa Cultural e Desportiva Form2you).

Vizitati platforma noastra la www.a-betterlife.eu si imbarcati-va in aceasta calatorie de imputernicire! Urmariti-ne Pagina Facebook a proiectului pentru a fi la curent cu toate noutatile!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.