Partenerii nostri din proiectul ABLE – A Better LiFe au gasit orasul Iasi in pregatiri de sarbatoare in perioada 5-8 octombrie 2023 cand am desfasurat Intalnirea Transnationala a proiectului, pentru ca zilele orasului Iasi au loc saptamana urmatoare.

Asadar, forfota din oras nu i-a impiedicat pe parteneri sa discute despre rezultatele proiectului, despre progresul realizat pana acum si despre planuri in parteneriat. De asemenea, am discutat despre calendarul activitatilor noastre viitoare si despre rezultatul final al proiectului (cartile de povesti pe care echipele internationale le pregatesc) si despre evenimentele de multiplicare pe care le vom organiza pana la sfarsitul anului.

Intalnirea (desfasurata in format hibrid) a fost gazduita de Romanian Women’s Lobby si The Open Network for Community Development din Romania, parteneri care au organizat o intalnire, spunem noi, mai mult decat interesanta, cu discutii fructuoase si activitati de cunoastere a culturii si obiceiurilor traditionale din aceasta parte a Europei.

Multumim tuturor partenerilor pentru implicare si buna dispozitie.

Proiectul ABLE este implementat de organizatii din Romania (Fundatia The Open Network for Community Development – coordonator proiect si Asociatia Romanian Women’s LOBBY), Italia (Euro Project Lab Srls), Spania (Blue Room Innovation) si Portugalia (Associacao para a Acao Educativa Cultural e Desportiva Form2you).

Vizitati platforma noastra la www.a-betterlife.eu si imbarcati-va in aceasta calatorie de imputernicire! Urmariti-ne Pagina Facebook a proiectului pentru a fi la curent cu toate noutatile! Pentru albumul foto click aici.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.