the-open-network-Eveniment-multiplicare-Slatina-Timis

Al doilea eveniment de multiplicare realizat in Romania a avut loc pe 18 martie, la Slatina-Timis. Evenimentul a fost organizat in cadrul proiectului „SOS Fire! (SOS Foc!) Curs de formare europeana pentru elevi in domeniul prevenirii si primului ajutor prin implicarea civica”, proiect finantat prin Programul Erasmus+ al Uniunii Europene, Actiunea cheie 2, K202 – Parteneriate strategice pentru educatia scolara. La eveniment au participat profesori, parinti, reprezentanti ai administratiei locale, asistenti medicali, medici si pompieri voluntari.

Am prezentat participantilor rezultatele proiectului nostru si, de asemenea, au avut o mica demonstratie a jocurilor pe care le contine kit-ul educational.

Unul dintre rezultatele prezentate a fost platforma E-learning. Aici profesorii si parintii pot gasi materialele care creeaza constientizarea copiilor cu privire la riscurile provocate de incendiu, prevenirea acestuia si cele mai importante masuri de pus in aplicare in caz de urgenta si incendiu. Pentru albumul foto click aici.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.