Expertii din proiectul „SOS Fire!” s-au  intalnit in perioada 14-15 martie 2022 in Belgia inainte de incheierea acestui minunat proiect. Chiar daca aceasta intalnire a avut loc intr-un format hibrid, s-a realizat o analiza a tuturor rezultatelor proiectului si s-a discutat despre urmatorii pasi pe care trebuie sa-i realizam in cele 4 tari partenere. Ne pregatim pentru alte evenimente multiplicatoare si apoi ne apropiem rapid de momentul intocmirii raportului final. Pana atunci, mai este mult de lucru.

Amintim ca proiectul „SOS Fire! Curs de formare europeana pentru elevi in domeniul prevenirii si primului ajutor prin implicarea civica” este finantat prin Programul Erasmus+ al Uniunii Europene, Actiunea cheie 2, K202 – Parteneriate strategice pentru educatia scolara.

Multumim partenerilor belgieni Fondation des Brules si ADR-Vlaanderen pentru toate aranjamentele si gazduirea acestei intalniri transnationale.

Pentru mai multe informatii despre activitatile proiectului „SOS Fire!” va invitam sa vizitati si Pagina Facebook a proiectului.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.