The_Open_Network_Eveniment_National_TON_TONNE_2019

Ca in fiecare an, am asteptat cu mare drag aceasta intalnire intre membrii Retelei noastre. Cei 40 de participanti s-au strans in perioada 26-28 iulie 2019 la Liceul Tehnologic „Vasile Cocea” Moldovita si s-au alaturat provocarii noastre de anul acesta: „Lucrul in echipa” / „Copilul TON la 7 ani – perspective!”. Evenimentul national a fost organizat de Fundatia The Open Network for Community Development (TON) in parteneriat cu ADR-Vlaanderen, Belgia, Liceul Tehnologic „Vasile Cocea” Moldovita, Asociatia Proiect Pro Europa si ADAM Moldovita.

Am lucrat in echipe mici si individual, am realizat o radiografie a celor 7 ani ai Retelei noastre, ne-am consultat si am stabilit unde vrem sa ajungem in urmatorii 7 ani.

La multi ani, dragi membri TON! Va dorim proiecte care sa va implineasca, care sa ajute la dezvoltarea comunitara continua si durabila! Anul acesta sarbatorim 7 ani de lucru in Reteaua TON. Ne pregatim sa trimitem „Copilul TON” la scoala. Sarbatorim 7 ani de lucru in comunitatile in care traim. 7 ani de dezvoltare comunitara, de voluntariat, de actiuni in echipa. 7 ani in care am identificat impreuna termenul de „solidaritate”.

Multumim tuturor celor care ne-au sprijinit in organizarea si desfasurarea acestei intalniri.

Multumim organizarii de exceptie si profesionalismului cu care ne-au obisnuit deja d-na Daniela Ceredeev si dl. Dan Ceredeev. Va multumim pentru vorbele frumoase si pentru toata caldura sufleteasca.

Multumim trainerului de anul acesta, d-nei Laura Birhala. Ne-ai oferit binevenite momente de introspectie care ne-au ajutat sa vedem unde ne aflam ca si Retea, dar si unde ne dorim sa ajungem. Suntem inca intr-un plin proces de transformare, inca incercam forme noi, inca descoperim resurse catalizatoare pentru dezvoltarea comunitatilor noastre.

Va multumim dvs., dragi membri TON, fara dvs. munca noastra ar fi mult mai grea, iar rezultatele ar intarzia sa apara. Ne-am bucurat din nou sa va avem langa noi, pe dvs. – voluntarii nostri plini de entuziasm, pe dvs. – expertii nostri de la nivel local, national si international.

Prefiguram pentru urmatorii 7 ani noi proiecte frumoase cu mult drag de oameni si locuri, cu mult drag pentru o Romanie Solidara.

Fiti conectati in Reteaua TON si bucurati-va impreuna cu noi de fiecare activitate realizata. Pentru albumul foto click aici.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.