Dragi membri ai Fundatiei The Open Network for Community Development,

Am lansat Academia ADR/TON cu privire la initiativele masurilor de protectie impotriva COVID-19.

Dupa cum s-a mentionat, va fi important acum sa urmarim masurile luate pentru a preveni o noua pandemie sau carantina in Romania.

Ar fi bine ca noi, cei din reteaua TON, sa ne implicam in acest sens si sa stabilim la nivel local o colaborare intre partenerii importanti pentru a continua sa luptam impotriva COVID-19, dar sa fim pregatiti si pentru alte infectii viitoare si poate mai tarziu sa lucram la o politica de sanatate adecvata la nivel local. Rezultand, speram, la crearea unui „Consortiu local de sanatate”.

Prin acest apel, invitam grupurile locale din reteaua TON sa infiinteze initiative si, daca este posibil, un „Consortiu local de sanatate” cu consiliul local si alti parteneri. Va invitam sa cititi detalii despre apel in limba romana sau in limba engleza.

Mai multe detalii despre acest proiect gasiti in Brosura „ACADEMIA ADR/TON – Initiative locale ca urmare a primei pandemii si carantine la nivel mondial din 2020 datorita virusului COVID-19. Crearea unui Consortiu local de sanatate”. Brosura in limba romana sau in limba engleza.

Daca doriti sa infiintati o initiativa locala asa cum este descris in apel si in brosura proiectului, va rugam sa il contactati pe Ioan Suru inainte de 15 septembrie 2020. Descrieti initiativa si cand veti incepe activitatile, ce initiative si cu cine. Pentru a va sustine actiunea la nivel local va vom trimite o serie de masti.

Jozef Goebels, Presedinte Fundatia The Open Network for Community Development

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.