the-open-network-Intalnire-echipa-internationala-proiect-ABLE

Partenerii proiectului ABLE (A Better LifE) s-au intalnit online pe 15 februarie 2022 pentru a discuta mai multe aspecte legate de implementarea proiectului.

Partenerul din Spania a venit cu mai multe propuneri pentru dezvoltarea platformei interactive care va digitiza Metoda ABLE, platforma ce va fi realizata in cadrul proiectului.

De asemenea s-a discutat despre curriculum comun de training ABLE (14 module cu autoevaluare) realizat in parteneriatul international care va constitui reprezentarea Metodei ABLE (Politici europene / drepturile femeii; povestirea combinata cu metode si tehnici din Drama; metode participative si constientizare a termenului Echilibrul dintre munca si viata).

Partenerii au primit de asemenea informatii utile privind implementarea proiectului, management si reguli financiare.

Proiectul este implementat de organizatii din Romania (Fundatia The Open Network for Community Development – coordonator proiect si Asociatia Romanian Women’s LOBBY), Italia (Euro Project Lab Srls), Spania (Blue Room Innovation) si Portugalia (Associação para a Ação Educativa Cultural e Desportiva Form2you).

Scopul proiectului este de a creste gradul de incluziune socio-economica si de dezvoltare personala (empowerment) a femeilor din zonele rurale din cele 4 tari europene partenere in proiect. Proiectul este cofinantat de Uniunea Europeana prin Programul Erasmus+, Actiunea cheie 2, KA220-ADU – Parteneriate de cooperare in educatia adultilor si se va desfasura in perioada 1 ianuarie 2022 – 31 decembrie 2023.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.