the-open-network-Formular-inregistrare-Forum-Descentralizat-2022-Rezilienta

In 2022, dupa o pauza fortata de Corona, va avea loc in Belgia cel de-al 8-lea Forum Belgia-Romania. Colegiul Universitar Thomas More din Geel va gazdui aceasta a 8-a editie intre 23 si 26 martie 2022.

Va fi o ocazie provocatoare de a discuta despre stadiul cooperarii descentralizate intre cele doua tari dupa mai mult de 30 de ani de cooperare.

Comitetul de organizare a ales ca tema centrala „Rezilienta”: „Capacitatea de a recupera dupa esecuri si de a trage invataminte pozitive din acestea pentru viitor”.

Cel de-al 8-lea Forum isi propune sa se concentreze asupra rolului grupurilor de actiune locala descentralizata in implementarea si realizarea prioritatilor europene si nationale. Obiectivele de Dezvoltare Durabila ale ONU si Planul european pe termen lung 2021-2027 al UE si NextGenerationEU vor fi ghidul nostru pentru a derula proiecte concrete de rezilienta intre Romania si Belgia.

Programul Forumului il puteti consulta aici. Participarea este gratuita. Inregistrarea este obligatorie. Folositi acest formular pentru a va inscrie la Forumul 2022.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.