the-open-network-intalnire-online-sos-fire

Vacanta de vara s-a incheiat si echipa de proiect „SOS Fire!” s-a reunit pe 3 septembrie intr-o noua intalnire online pentru a planifica activitatile viitoare din proiectul nostru, proiect in care Fundatia The Open Network for Community Development este partener alaturi de organizatii din Belgia, Bulgaria si Portugalia.

Echipa s-a schimbat putin, dar suntem inca dornici sa lucram impreuna la acest proiect minunat. Partenerul din Bulgaria lucreaza acum la dezvoltarea aplicatiei SOS Fire! care va fi lansata pana la sfarsitul proiectului.

Proiectul „SOS Fire! Curs de formare europeana pentru elevi in domeniul prevenirii si primului ajutor prin implicarea civica” isi propune sa creeze constientizarea copiilor din scolile europene despre riscurile cauzate de incendiu, prevenirea acestuia si cele mai importante masuri de pus in aplicare in caz de urgenta si incendiu. Proiectul este finantat prin Programul Erasmus+ al Uniunii Europene, Actiunea cheie 2, K202 – Parteneriate strategice pentru educatia scolara.

Pentru mai multe informatii despre activitatile proiectului „SOS Fire!” va invitam sa vizitati Pagina Facebook a proiectului.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.