the-open-network-Comitetul-Strategic-OLF-prezent-la-intalnirea-Board-ului-TON

Cu mare bucurie a fost realizata prima evaluare a comitetului strategic OLF. Doamnele au fost invitate sa participe in cadrul intalnirii online a Board-ului TON desfasurat pe 6 septembrie 2021. Ele au spus ca s-au simtit fericite pentru ca li s-a oferit ocazia sa analizeze si sa propuna o directie pentru dezvoltarea OLF-urilor membre in Reteaua TON. Au prezentat cateva dintre planurile stabilite pentru viitorul apropiat, unul dintre acestea fiind propunerea de a realiza un chestionar-interviu care va fi trimis tuturor organizatiilor OLF membre in TON.

Este un plus ca membrele comitetului strategic sunt din diferite zone ale tarii, cu diferite niveluri de dezvoltare, probleme si interese. Ele si-au propus sa promoveze femeile din comunitate si sa promoveze voluntariatul ca pe un ajutor in comunitate, nu ca pe un mod de a te promova personal, de a nu actiona individual si de a nu ne vedea pe noi insine mai buni decat ceilalti.

Le multumim pentru toata munca depusa pana in prezent si asteptam cu drag sa primim vesti bune din comunitatile noastre.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.