Ioan Suru (Johny) a implinit 25 ani ca asistent medical la Slatina-Timis si 20 ani ca asistent medical si director general ADAM Slatina-Timis.

Dupa studiile de asistent medical in medicina si stomatologie la Arad, Johny si-a inceput cariera de asistent medical in satul natal Slatina-Timis cu medicul generalist de atunci in dispensar.

In acea perioada au avut loc primele contacte cu grupul infratit din Belgia, intrucat Slatina-Timis a fost adoptat de Consiliul Municipal Geel in decembrie 1989, iar Comitetul VZW Geels Romania activeaza la Slatina-Timis din 1990.

Pe 17 decembrie 2021, Johny a fost sarbatorit dupa sedinta consiliului de conducere al ADAM Slatina-Timis in prezenta unei delegatii din Geel formata din Kris, Pedro, Paul si Jozef si a personalului ADAM Slatina-Timis si a primarului din Slatina-Timis.

Jozef Goebels, presedintele Comitetului VZW Geels Romania si membru in consiliul director ADAM Slatina-Timis a evidentiat meritele exceptionale ale lui Johny si i-a multumit in mod expres pentru angajamentul sau neclintit fata de asistenta medicala de calitate si accesibila in Romania. Caracterul sau exceptional este subliniat de faptul ca 78% din populatia orasului Slatina-Timis este vaccinata in prezent, fata de 28% in satele din jur si 38% in intreaga Romanie.

Johny este omul cu o motivatie umanitara deosebita si un sentiment de solidaritate. Jozef si-a exprimat marele respect si admiratie pentru tot ceea ce aduce Johny zi de zi pentru ceea ce ii este mai aproape de suflet, si anume sanatatea locuitorilor din Slatina-Timis si nu numai. S-a exprimat speranta ca, prin aceasta sarbatoare simbolica si toate darurile care au fost oferite din suflet, poate insemna un sprijin in ceea ce Johny produce zilnic si credinta in ceea ce incercam sa realizam impreuna.

Au fost oferite diverse cadouri de la persoane si institutii prezente si neprezente care au dorit sa-l sustina pe Johny. De exemplu, comitetul VZW Geels Romania i-a dat o noua „bicicleta de lucru” iar Grupul CM AMT i-a dat o geanta de asistent medical cu tot felul de gadgeturi. Gustarile si tortul aniversar au fost oferite de la ADAM Slatina-Timis, iar bautura a fost oferita de Netevallei. A fost tinut un toast pentru o noua colaborare minunata in dezvoltarea municipalitatilor sanatoase prin prevenire, ingrijire la domiciliu si ingrijire medicala buna.

Ii uram si noi La multi ani plini de reusite in viitoarele activitati si proiecte! Pentru albumul foto click aici.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.