the-open-network-Pentru-o-viata-mai-buna-proiectul-ABLE

Inceputul de an a fost prolific pentru Fundatia The Open Network for Community Development. Am inceput activitatile in forta si cu mult entuziasm. 2021 a fost un an roditor in scrierea proiectelor si acum ne bucuram de un nou proiect aprobat. La 1 ianuarie 2022 am dat startul proiectului ABLE (A Better LifE), proiect cofinantat de Uniunea Europeana prin Programul Erasmus+, Actiunea cheie 2, KA220-ADU – Parteneriate de cooperare in educatia adultilor.

Intalnirea de lansare a proiectului s-a desfasurat online pe 25 ianuarie, la care au participat experti ai organizatiilor partenere din Romania (Fundatia The Open Network for Community Development – coordonator proiect si Asociatia Romanian Women’s LOBBY), Italia (Euro Project Lab Srls), Spania (Blue Room Innovation) si Portugalia (Associação para a Ação Educativa Cultural e Desportiva Form2you).

In data de 27 ianuarie, a avut loc online reuniunea de contractare a proiectelor de Parteneriate de Cooperare in domeniul educatiei adultilor KA220 (aprobate in 2021), la care au participat si doi experti ai Fundatiei TON. In cadrul evenimentului cu Agentia Nationala din Romania, s-au discutat diferite aspecte importante privind implementarea proiectelor finantate. Am primit informatii utile privind implementarea proiectelor, management si reguli de implementare, instruire privind completarea informatiilor in Mobility Tool+ si despre Platforma Electronica pentru Educatia Adultilor in Europa (EPALE) – instrument de promovare a proiectelor.

Sambata, 29 ianuarie, ne-am intalnit online cu doamnele din Comitetul Strategic OLF pentru a le prezenta proiectul ABLE (A Better LifE). A fost o discutie interesanta, cu idei pentru desfasurarea proiectului, activitatilor propuse si rezultatelor pe care ne dorim sa le atingem in urmatorii 2 ani de implementare. Cele 3 membre OLF si-au exprimat disponibilitatea si interesul de a se implica in acest proiect prin care se urmareste cresterea gradului de incluziune socio-economica si dezvoltare personala a femeilor din mediul rural din cele 4 tari europene partenere.

Asadar am avut trei zile pline de zambete, informatii utile, planuri pentru viitor, am trait bucuria de a incepe un nou proiect impreuna si pornim la drum cu speranta ca ne vom revedea sanatosi si in format fizic.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.