Luna iunie s-a sfarsit, dar nu fara a fi plina cu activitati in cadrul proiectului SOS Fire! In cele ce urmeaza va prezentam noutatile.

In data de 12 iunie 2020, in cadrul sedintei de la Centrul de Permanenta Slatina-Timis, Romania, Ioan Suru (Expert in cadrul proiectului din parte Fundatiei The Open Network for Community Development) a facut o prezentare a proiectului SOS Fire si a impartit pliante cu informatii despre proiect. Pentru a vizualiza pliantul proiectului click aici.

Medicii prezenti si-au asumat ca vor prezenta si vorbi despre proiect la nivelul grupelor de copii – pacienti de pe listele lor si la nivel de scoala la Otelu Rosu, jud. Caras-Severin.

Sambata, 27 iunie 2020, in cadrul intalnirii Grupului Local de Tineret – GLT Golden Hearts din localitatea Slatina-Timis, jud. Caras-Severin, au fost distribuite pliante si chestionare realizate in cadrul proiectului. Tinerii voluntari si-au exprimat acordul de a sprijini SVSU – Servicii Voluntare pentru Situatii de Urgenta privind derularea actiunilor de preventie in comunitate.

Daca sunteti cadru didactic, sau lucrati intr-o institutie de invatamant primar sau secundar si doriti sa participati la cercetarea noastra din cadrul proiectului va invitam sa completati chestionarul SOS Fire si sa-l trimiteti completat pe adresa de email info@theopennetwork.ro. Pentru a descarca chestionarul proiectului click aici.

Proiectul „SOS Fire! Curs de formare europeana pentru elevi in domeniul prevenirii si primului ajutor prin implicarea civica” va fi derulat pe o perioada de doi ani si este implementat de cinci organizatii din Europa. Proiectul este finantat prin Programul Erasmus+ al Uniunii Europene, Actiunea cheie 2, K202 – Parteneriate strategice pentru educatia scolara. Fundatia The Open Network for Community Development este partenera in cadrul proiectului.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.