The_Open_Network_PRIMII_PASI_AI_PROIECTULUI_SOS_FIRE!

In data de 9 decembrie 2019, Ioan Suru, expert in cadrul proiectului „SOS Fire!” s-a intalnit cu membrii Consiliului de Administratie al Scolii Gimnaziale Slatina-Timis, jud. Caras-Severin. In cadrul intalnirii s-a prezentat proiectul si activitatile pe care urmeaza sa le desfasuram in cele trei scoli din Romania, scoli ce urmeaza sa fie selectate in proiect. Astfel, s-a stabilit cadrul conceptual pentru incheierea unui parteneriat de colaborare.

A fost prezentata cutia cu jucarii si exercitii, si cele doua manuale, ce vor fi folosite in cadrul actiunilor urmatoare, dupa ce vor fi traduse in limba romana.

Am revazut impreuna calendarul scolar pentru anul 2019-2020 astfel incat sa reusim sa integram orele de preventie in functie de acesta.

Proiectul „SOS Fire! Curs de formare europeana pentru elevi in domeniul prevenirii si primului ajutor prin implicarea civica” va fi derulat pe o perioada de doi ani si este implementat de cinci organizatii din Europa. Proiectul este finantat prin Programul Erasmus+ al Uniunii Europene, Actiunea cheie 2, K202 – Parteneriate strategice pentru educatia scolara. Pentru albumul foto click aici.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.