the-open-network-Proiectul-SOS-Fire-prezentat-voluntarilor-AGLT

Voluntari si traineri din cadrul Asociatiei Grupurilor Locale de Tineret – AGLT au facut cunostinta cu proiectul „SOS Fire! Curs de formare europeana pentru elevi in domeniul prevenirii si primului ajutor prin implicarea civica”.

Proiectul a fost prezentat in cadrul intalnirii boardului lucrativ al AGLT, fiind prezentate in linii mari activitatile prezente si viitoare ce au fost si vor fi desfasurate de catre echipa din Romania. Am vorbit despre site-ul proiectului si Pagina Facebook. Tinerii prezenti au primit cu entuziasm proiectul si abia asteapta sa poata folosi manualul in cadrul activitatilor AGLT.

Proiectul „SOS Foc!” va fi derulat pe o perioada de doi ani si jumatate si este implementat de cinci organizatii din Europa: Fondation des Brûlés/Stichting Brandwonden (Belgia) – Coordonator de proiect; Fundatia The Open Network for Community Development (Romania); Sdruzenije Na Na Raboteshtite S Hora S Uvrezhdaniya (Bulgaria); Instituto Politecnico de Setubal (Portugalia); Actie Dorpen Roemenië – Vlaanderen vzw (Belgia).

Acest proiect isi propune sa creeze constientizarea copiilor din scolile europene despre riscurile cauzate de incendiu, prevenirea acestuia si cele mai importante masuri de pus in aplicare in caz de urgenta si incendiu. Proiectul este finantat prin Programul Erasmus+ al Uniunii Europene, Actiunea cheie 2, K202 – Parteneriate strategice pentru educatia scolara.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.