the-open-network-Proiectul-SOS-Fire!-prezentat-voluntarilor-GLT-Constanta

In luna noiembrie 2020, ne-am intalnit cu voluntarii Grupului Local de Tineret – GLT Constanta cu care am povestit despre proiectul „SOS Fire! Curs de formare europeana pentru elevi in domeniul prevenirii si primului ajutor prin implicarea civica”. Intalnirea a fost realizata cu ocazia cursului „Cum sa fii un bun voluntar pe timp de pandemie” realizat in Mahmudia, jud. Tulcea, curs desfasurat in cadrul proiectului “Voluntar in pandemie” implementat de catre Asociatia Grupurilor Locale de Tineret – AGLT.

Sesiunea de prezentare a fost sustinuta de Istvan Hesfelean, expert in cadrul proiectului SOS Fire!. Pe parcursul sesiunii am vorbit despre unele activitati din cadrul proiectul, prezentand evolutia proiectului si lansand invitatia de a ne urmari pe Pagina de Facebook.

Proiectul SOS Fire! va fi derulat pe o perioada de doi ani si jumatate si este implementat de cinci organizatii din Europa: Fondation des Brûlés/Stichting Brandwonden (Belgia) – Coordonator de proiect; Fundatia The Open Network for Community Development (Romania); Sdruzenije Na Na Raboteshtite S Hora S Uvrezhdaniya (Bulgaria); Instituto Politecnico de Setubal (Portugalia); Actie Dorpen Roemenië – Vlaanderen vzw (Belgia).

Acest proiect isi propune sa creeze constientizarea copiilor din scolile europene despre riscurile cauzate de incendiu, prevenirea acestuia si cele mai importante masuri de pus in aplicare in caz de urgenta si incendiu. Proiectul este finantat prin Programul Erasmus+ al Uniunii Europene, Actiunea cheie 2, K202 – Parteneriate strategice pentru educatia scolara.

Pentru mai multe informatii despre proiect va invitam sa vizitati site-ul proiectului sau Pagina Facebook.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.