Revenim catre dumneavoastra cu vesti legate de activitatea noastra. In 2022, Fundatia The Open Network for Community Development a implinit 10 ani de activitate. Anul 2022 a fost unul plin de emotii, bucurii, proiecte si exemple de solidaritate pentru cei de langa noi si intre membrii Fundatiei The Open Network for Community Development.

Pe parcursul celor 12 luni ale anului 2022, am realizat zeci de activitati, intalniri online si fata in fata si ne-am bucurat de fiecare noua oportunitate care ne-a oglindit sufletele.

Va multumim pentru tot ceea ce faceti pentru comunitatile din Romania si Belgia, pentru energia si timpul pe care le daruiti cu atat de multa bucurie, si pentru deschiderea pe care o aveti la propunerile noastre pentru activitatile pe care dorim sa le desfasuram impreuna cu dumneavoastra.

Va invitam sa cititi Raportul anual 2022 al Fundatiei The Open Network for Community Development si sa aflati mai multe despre anul 2022. Pentru Raportul anual in limba romana click aici si in limba engleza click aici.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.