the-open-network-redirectioneaza-2%

Fundatia TON este sprijinita prin aplicatia web redirectioneaza.ro sa primeasca redirectionarile din impozitul pe venit

Suntem recunoscatori tuturor sponsorilor si sustinatorilor nostri. Este in fiecare an o munca uriasa sa gasesti banii necesari pentru a creste. Acesta este motivul pentru care iti solicitam sa ne sustii prin redirectionarea a 2% din impozitul pe venitul realizat in 2017. Pentru ca orice sprijin, cat de mic, ne ajuta sa sustinem mai departe dezvoltarea vietii asociative la nivel local, in comunitatile rurale si mic urbane de peste tot din tara. In acest moment, lucram in aproximativ 20 de comunitati. Cu ajutorul tau, 2018 poate fi anul in care mergem si mai departe. Prin aplicatia web redirectioneaza.ro aceasta sustinere se realizeaza mai usor.?

Cum functioneaza?

1. Completezi formularul de redirectionare 2% al Fundatiei TON.

2. Descarca fisierul PDF si printeaza-l.

3. Adauga CNP-ul, semneaza formularul si apoi ai urmatoarele optiuni:
– Fie il trimiti prin posta, cu scrisoare recomandata, catre unitatea ANAF de care apartii
– Fie il trimiti prin posta la adresa CP 1370, OP 6, Iasi si ne ocupam noi de depunerea lui.

Optional

Fii un supererou civic. Daca tu nu poti redirectiona impozitul sau vrei sa dai o mana de ajutor in plus, descarca formularul precompletat al Fundatiei TON, printeaza-l in mai multe exemplare si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei si incurajeaza-i sa redirectioneze.

Da-ne sansa sa-ti multumim! Anunta-ne printr-un email la info@theopennetwork.ro daca ai depus formularul sau solicita-ne sprijinul daca intampini dificultati in completarea/depunerea acestuia!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.