the-open-network-Training-pentru-formatorii-regionali

Voluntari din cadrul Consiliului Local de Dezvoltare Locala Bordesti si Organizatiilor Locale de Femei Poenita si Dumitresti au participat, la finele saptamanii trecute, la un training de formatori regionali, ce a avut loc la Iasi. Instruirea a fost organizata de Fundatia „The Open Network for Community Development“ Romania, la actiune participand si alti voluntari din judetele tarii, dar si parteneri din Belgia.

„Am participat la acest training al formatorilor regionali de la Iasi, unde am aflat lucruri noi despre ce trebuie sa faca un voluntar in comunitatea locala. Cu aceasta ocazie, am vizitat, impreuna cu partenerii belgieni, Muzeul Unirii, unde am vazut locuinta in care a stat Alexandru Ioan Cuza, cu foarte multe obiecte originale din acea perioada. La parterul cladirii am avut ocazia sa vedem expozitia Belgica, cu marturii din expeditia lui Emil Racovita. De la aceste traininguri ne intoarcem cu mai multe informatii pentru a sti cum sa derulam proiecte pentru dezvoltarea localitatilor din care venim“, a spus Anicuta Rotaru, reprezentant CLDL Bordesti.

Trainingul a fost sustinut de Ramona Sinca, Daniela Ghitoiu, Dana Ceredeev, Cristina Chert – din partea Fundatiei „The Open Network”. Au fost discutate aspecte privind dezvoltarea comunitara sustenabila.

„Acest training a fost superior celui din aprilie, pe care l-am avut pe formare de formatori in cadrul retelei noastre. Va doresc succes in toate activitatile pentru ca incercati sa pastrati contactul si sa realizati cat mai multe parteneriate, sa realizati activitati si sa folositi informatiile pe care le-ati dobandit aici. Este foarte important sa folositi toate instrumentele retelei noastre deschise pentru o dezvoltare comunitara sustenabila. Avem foarte multe obiective si lucruri pe care putem sa le rezolvam“, a precizat Jozef Goebels, presedintele Fundatiei „The Open Network” Romania.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.