Luni, 21 martie 2022, s-a desfasurat trainingul online cu profesorii inscrisi in cadrul proiectului „SOS Fire in schools”, proiect implementat de Fundatia The Open Network for Community Development, cu sprijinul Ambasadei Regatului Belgiei in Romania.

In pregatirea acestui training, fiecare scoala inscrisa a primit un Kit de utilizare cu elevii. Acest kit educativ a fost creat pentru copiii din scoala primara si secundara.

Peste 40 de cadre didactice din 25 de scoli din tara au facut cunostinta cu proiectul nostru, cu obiectivele si rezultatele pe care dorim sa le atingem cu sprijinul lor. Trainerii au instruit profesorii cum sa utilizeze cutia cu jocuri educative ce prezinta teme de preventie impotriva incendiilor.

Cadrele didactice sunt in acest moment in plina desfasurare a activitatii la clasa. Activitatea se doreste a fi una de constientizare a pericolului expunerii la foc, jocului cu focul, neatentiei expunerii la surse inflamabile etc.

Multumim tuturor cadrelor didactice pentru disponibilitatea de a participa in cadrul proiectului nostru si asteptam cu mult drag stiri si imagini din cadrul activitatilor din scoli. Pentru albumul foto click aici.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.