the-open-network--Training-uri-regionale-sub-Umbrela-TON

Dupa 5 ani in care am organizat zeci de training-uri, unii ar spune ca nu trebui sa mai fie emotii cand le organizezi. Noi insa le traim de fiecare data. Si le traim pentru ca vedem cum an de an Umbrela noastra creste si creste frumos. Training-urile regionale sunt in fiecare an un motiv de bucurie pentru toti membrii Fundatiei TON. Este un prilej de impartasire a cunostintelor si un moment de creare de planuri pentru viitor.

Anul acesta am inceput mai tarziu, dar pana in acest moment, s-au anuntat deja 8 organizatii care doresc sa desfasoare training-uri regionale. Temele propuse de noi sunt:

1. Organizatiile sociale sub umbrela solidaritatii. Relatii de tip mutual intre diverse organizatii la firul ierbii/VIZIDOM
2. Identitate locala – parte a patrimoniului national.

3 training-uri s-au desfasurat cu succes:
9 mai, la Hodora, com. Cotnari, jud. Iasi, in parteneriat cu Asociatia “Impreuna Schimbam Hodora – CLD” 
12-13 mai, la Slatina-Timis, jud. Caras-Severin, in parteneriat cu OLF si ADAM Slatina-Timis 
13 mai, la Chiojdeni, jud. Vrancea, in parteneriat cu OLF Chiojdeni si Asociatia pentru Dezvoltare Sociala, Educationala si Locala Dumitresti – ADSEL Dumitresti 

In acest sfarsit de saptamana urmeaza alte doua traininguri:
18-19 mai, la Slatina-Timis, jud. Caras-Severin, in parteneriat cu OLB si ADAM Slatina-Timis
19 mai, la Cehu-Silvaniei, jud. Salaj, in parteneriat cu Asociatia pentru Dezvoltare Locala Cehu-Silvaniei (ADL Cehu-Silvaniei)

Le multumim tuturor celor care au raspuns invitatiei noastre, le multumim organizatiilor partenere si in mod special trainer-ilor din Reteaua Deschisa TON pentru efortul si implicarea lor.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.