Dupa inca un an plin de activitati (iulie 2015 – iunie 2016), Consiliul de Administratie al Fundatiei TON s-a intalnit in data de 04.06.2016, la Iasi, pentru a cantari ce s-a intamplat in Reteaua noastra Deschisa. S-au trecut in revista Forumul de la Iasi (Noiembrie 2015), materialele realizate (Raportul anual TON 2015), Trainingurile Regionale (Mai 2016), Campania 2% (Mai 2016), s-a analizat dezvoltarea grupurilor si organizatiilor membre in TON si alte evenimente la care membrii Consiliului TON au reprezentat Reteaua.

Concluzia Consiliul de Administratie a fost ca am avut inca un an plin de activitati frumoase in Retea, ca Reteaua se mareste, ca oamenii lucreaza si se dezvolta frumos impreuna prin colaborare.

Multumim membrilor din Cosiliu de Administratie pentru ca si-au rupt din putinul lor timp liber si lucreaza la dezvoltarea Fundatiei in mod voluntar: D-lui Jozef Goebels, Presedinte, D-lui Ioan Suru, Vice-Presedinte, domnilor si doamnelor, membri in Bord: Dana Ceredeev, Maria Prutieanu, Mihaela Hiche, si Patrick Van den Nieuwenhof, membru consultant. Multumim si membrilor care nu au putut fi prezenti la intalnire: Jef Vanhoof, Bart Wynants, Piet Henckens si Peter Andriessen, dar care contribuie la dezvoltarea Fundatiei TON.

Cu speranta ca activitatile viitoare vor fi la fel de constructive, vom da startul in curand la inscrierile pentru Trainingul National TON, ce se va desfasura in perioada 21-24 iulie 2016, la Vatra Dornei, jud. Suceava.

Ramaneti conectati in Reteaua Deschisa TON!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.