the-open-network-workshop-de-facut-bijuterii-slatina-timis

Am decantat informatiile din zilele petrecute la Slatina-Timis si sunt pregatita sa va impartasesc cateva ganduri si impresii. Gazdele de nota 10; belgienii foarte calzi si familiari cu toata lumea; mancarea delicioasa; activitatile variate si distractive; joculete incitante; traineri pregatiti; atmosfera grozava. Am legat noi prietenii si ne-am bucurat de prietenii mai vechi.

La atelierul practic de creatie extazul meu a atins cote maxime. Bucuria din ochii doamnelor mi-au incarcat bateriile pentru un timp. Fiecare doamna si domnisoara a avut posibilitatea sa isi creeze cate o pereche de cercei folosind cristale swarovski si setinguri metalice; o cutiuta cadou s-a impodobit cu diferite materiale: paiete, strasuri, pene, dantela, margele sau cristale. Doamnele au fost foarte creative. S-au lucrat cercei in cutiute si pentru doamnele care au participat la alte workshopuri. Ar fi trebuit sa comand mai multe materiale deoarece reteaua s-a marit si au ramas necadorisite domnisoarele de la tineret si 3 doamne de la o alta organizatie. Imi cer scuze pe aceasta cale pentru acest lucru.

Ma bucur mult pentru amintirile frumoase si multumesc, multumesc, multumesc pentru ca existati si ca am avut posibilitatea sa va cunosc.

Adriana Polosan, Trainer in Reteaua TON​

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.