the-open-network-lucru-in-reteaua-TON

In zilele de 21 si 22 iulie, in cadrul Trainingului National TON organizat la Slatina-Timis, au fost organizate sesiuni de formare pentru membrii retelei care activeaza in Comitetele de Dezvoltare Locala (CDL). Tema centrala a activitatilor a fost ”Lucrul in reteaua TON”. Informatiile au fost transmise in maniera interactiva, fiecare participant implicandu-se activ in procesul de formare. S-a pus accentul pe notiunea de retea, ce presupune lucrul in echipa si comunicarea in retea. De asemenea s-a realizat o analiza in doi pasi a functionarii retelei TON si au fost proiectate modalitati de cooperare in cadrul retelei.

Reteaua TON s-a extins foarte mult, iar fiecare membru al retelei a dovedit ca in comunitatea din care face parte se intampla lucruri frumoase si utile daca exista interes, implicare si dragoste de semeni.

Intalnirea de lucru in Reteaua TON s-a dovedit a fi din nou un prilej propice de a afla lucruri noi, interesante, care pot fi replicate in comunitatile locale si in acelasi timp un prilej de a consolida legaturile si lucrul in retea.

Mihaela Hiche, Trainer in Reteaua TON

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.