the-open-network-5-ani-sarbatoriti-la-Slatina-Timis

Intalnirea Nationala TONNE (21-22 iulie 2017, Slatina-Timis, jud. Caras-Severin) a fost una de succes. Pe parcursul celor 2 zile de lucru, peste 100 de participanti, romani si belgieni, au lucrat impreuna pe diferite departamente de interes, tema centrala a intalnirii fiind „Lucru in Reteaua TON”. Trainerii TON au dezvoltat metode unice (exercitii si instrumente) cu care au venit in ajutorul participantilor in vederea cresterii spiritului de apartenenta la Reteaua TON.

Evenimentul a creat un context in care membrii nostri au putut face schimb de experienta, au acumulat noi cunostinte si noi modalitati de interactiune, predare si dezvoltare personala prin intermediul tuturor trainerilor implicati. Pe parcursul celor doua zile de lucru, s-au organizat workshop-uri pe departamentele Fundatiei: Dezvoltare comunitara, Organizatii Locale de Femei si Organizatii Locale de Barbati, Organizatii Locale de Tineret si Sanatate.

Fiecare grup de lucru a avut o sesiune in care s-au prezentat activitatile din perioada august 2016 – iulie 2017, au lucrat pe proiecte comune viitoare in retea, au identificat oportunitati in retea si viitori parteneri pentru proiecte.

Excelenta Sa Thomas Baekelandt, Ambasadorul Regatului Belgiei in Romania, ne-a facut deosebita onoare de a se alatura intalnirii noastre si a aduce un aport la celebrarea celor 5 ani de activitate a Fundatiei „The Open Network for Community Development”. Am sarbatorit 5 ani de lucru si crestere in Reteaua TON dar am sarbatorit si Ziua Nationala a Belgiei.

Multumim ADAM Slatina-Timis pentru organizare, pentru vibratiile pozitive si implicare. Multumim tuturor participantilor pentru entuziasm si buna dispozitie si multumim partenerilor belgieni pentru efortul lor si pentru ca ne-au fost alaturi intr-un numar atat de mare. Click aici pentru album foto.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.