the-open-network-Proiectul-OPORTUNITATI-in-Germania

Impreuna cu gazdele de la Universitatea din Wuppertal, Germania, cercetatori si experti din sapte tari au dat curs invitatiei de a se intalni in perioada 14-15 septembrie 2021 in cadrul proiectului „Crizele ca oportunitati: catre un nivel de comunicare a migratiei si o noua naratiune a integrarii de succes – OPORTUNITATI”.

Proiectul a inceput in martie 2021 si a trebuit sa se desfasoare pana in prezent in format digital, dar acum membrii proiectului au putut face schimb de idei fata in fata in cadrul unui program divers.

Coordonatorul de proiect din cadrul organizatiei belgiene Beweging vzw., Michel Debruyne a intampinat marti dimineata colegii din Belgia, Franta, Italia, Olanda, Austria, Portugalia si Romania. Impreuna au discutat despre elementele de baza ale unei dezbateri corecte privind migratia, a prezentat primele rezultate ale proiectului si va da semnalul de pornire pentru proiectele empirice planificate, in urmatorii trei ani, in cooperare cu partenerii africani din Ghana, Mauritania si Senegal.

Fundatia The Open Network for Community Development (TON) a fost reprezentata de dna Cristina Chert, Director Executiv TON si dna Florentina Ghilas, expert in cadrul proiectului. Acestea au sustinut, in cadrul echipei Brown, un workshop de practica de drama.

Fundatia TON este partenera in prezentul proiect finantat prin Programul Orizont 2020 – Programul-cadru pentru cercetare si inovare al Uniunii Europene. Pentru albumul foto click aici.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.