Cea mai simpla dar eficienta actiune de sprijinire, fara a scoate bani din buzunar, este redirectionarea a 3,5% din impozitul anual pe venit catre fundatia noastra.

An de an, TU poti alege ca 3,5% din impozitul pe venitul realizat sa fie redirectionat catre o entitate non-profit. Sustine descoperirea comunitatilor rurale si mic urbane din tara, ajuta la dezvoltarea lor! Redirectioneaza 3,5% catre Fundatia The Open Network for Community Development, iar noi ii transformam in 100% dezvoltare comunitara!

Redirectionarea procentului de 3,5% din impozitul pe venit se poate face de catre orice angajat, anual, prin completarea unui formular. In cazul in care acest formular nu este depus, suma de bani existenta merge catre stat.

Hotarat sa ne sprijini?
Descarca formularul 230 (disponibil aici), completeaza-l si depune-l la centrul ANAF de care apartii cu domiciliul (lista aici) pana la data de 25 mai 2023.

Da-ne sansa sa-ti multumim! Anunta-ne printr-un email la info@theopennetwork.ro daca ai depus formularul sau solicita-ne sprijinul daca intampini dificultati in completarea/depunerea acestuia! Iti multumim!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.