the-open-network-Dezvoltarea-organizatiei-locale-de-femei

20In primavara aceasta, Fundatia The Open Network for Community Development (T.O.N.) a organizat o serie de intalniri regionale ale Organizatiilor Locale de Femei (OLF).

Aceasta serie de intalniri a fost conceputa sub forma unei caravane care a parcurs teritoriul tarii noastre si a legat reteaua OLF cu grupurile de femei, dupa un principiu de dezvoltare strategica a grupurilor locale in Network-ul T.O.N..

Tema trainingului „Mai bine pentru mine, mai bine pentru comunitate” explica nevoia de dezvoltare personala si a organizatiei de femei intr-un mod specific, cu valorizarea resurselor personale si a oportunitatilor de dezvoltare a organizatiei, in mod unitar.

In parteneriat cu grupuri locale de femei si organizatii puternice din comunitate, sprijiniti de coordonatori locali, am organizat in acest an un numar de 5 Traininguri Regionale, prin realizarea de ateliere de economie sociala si confectionare de bijuterii Swarovski si bijuterii din resursa locala (origami, hartie, pietre).

Multumim trainerilor:
Mihaela Dobre (dezvoltare organizationala prin economie soaciala)
Adriana Polosan (atelier de confectii bijuterii)
Carmen Barloiu
Minodora Dinescu
Daniella Cretu

Trainingurile regionale organizate in reteaua T.O.N.:
28.03.2015, Slatina-Timis, jud. Caras-Severin
18.04.2015, Berbesti, jud. Valcea
25.04.2015, Dumitresti, jud. Vrancea
09.05.2015, Constanta
16.05.2015, Moldovita, jud. Suceava

Multumim tuturor grupurilor, organizatiilor si coordonatorilor care ne-au sprijinit cu organizarea trainingurilor si tuturor femeilor care au participat si au inteles nevoia de dezvoltare a lor si a OLF-ului. Multumim OLF Galateea Mioveni, OLF Slatina-Timis, Organizatia Femina Berbesti, CLD Dumitresti Vrancea, Asociatia Solidaritatea Femeilor Dobrogene, OLF Moldovita si ADAM Moldovita.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.