the-open-network-Pregatiri-pentru-training

Etapa de inscriere a scolilor si cadrelor didactice care doresc sa participe in cadrul proiectului „SOS Fire in scoli” s-a incheiat. Am primit neasteptat de multe inscrieri de la cadrele didactice (clasele IV-VIII) care doresc sa participe la un training privind preventia accidentelor acasa si la scoala si primul ajutor. Am fost foarte fericiti sa avem solicitari de la 25 de scoli din tara, din partea carora si-au exprimat interesul 49 de cadre didactice doritoare sa participe in cadrul proiectului desfasurat de Fundatia The Open Network for Community Development si implementat cu sprijinul Ambasadei Belgiei in Romania.

In cadrul proiectului, era prevazut sa realizam 15 kituri educative inovatoare „SOS Fire” pentru 15 scoli din Romania si sa formam 30 de cadre didactice / 2 profesori pentru fiecare scoala implicata. Am dorit sa oferim oportunitatea unui numar cat mai mare de profesori sa participe la activitatile proiectului si implicit unui numar cat mai mare de elevi. Astfel, echipa de management a decis ca toti cei 49 de profesori inscrisi sa fie selectati si acestia se pregatesc acum pentru urmatoarele etape ale proiectului: primirea kitului educativ, training online si activitati cu elevii in scoli.

Multumim tuturor cadrelor didactice pentru interesul si disponibilitatea de a participa in acest proiect. Mai multe informatii despre proiect si activitatile viitoare gasiti aici.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.