In cadrul celei de-a 11-a editii a Trainingului National TON – TONNE 2023, desfasurat anul acesta in perioada 28-29 iulie 2023 si gazduit de ADAM Moldovita, membrii Fundatiei The Open Network for Community Development (TON) au lucrat intens la creionarea noului Plan European de Dezvoltare al Fundatiei TON.

Planul european de dezvoltare se refera la viitorul organizatie. Cum isi doresc membrii sa ne integram in proiectele internationale? Exista un acord comun intre membri de a participa la proiecte nationale/internationale? Ce beneficii aduce colaborarea Romano-Belgiana membrilor si comunitatilor locale? Cum ne putem imbunatati conectivitatea intre membri, cooperarea internationala si calitatea actiunilor? De ce sprijin pot beneficia membrii din partea Fundatiei The Open Network for Community Development (TON)?

La toate aceste intrebari au raspuns participantii Trainingului National TON – TONNE 2023. Ei au lucrat in doua grupuri, si prin exercitii au venit cu idei si sugestii pentru noul Plan European de Dezvoltare al Fundatiei TON pe care ne dorim sa il implementam si sa demaram noi actiuni in comunitatile noastre. Participantii isi doresc urmatoarele activitati: promovarea si dezvoltarea imaginii si a activitatilor pe care fundatia le desfasoara; atragerea de noi specialisti in cadrul fundatiei; activitati de fundraising pentru viitoarele proiecte; dezvoltarea unor noi initiative pentru comunitatile in care activam.

Acest document determina viziunea strategica pentru dezvoltarea si imbunatatirea Retelei noastre. Include identificarea nevoilor, conturarea planurilor si integrarea proiectelor in dezvoltarea strategica a Fundatiei. Va invitam sa cititi Raportul TONNE 2023 in limba romana si/sau in limba engleza realizat de Cozmin Andrioae. Cozmin a facilitat discutiile in cele doua zile de lucru si ne sprijina in realizarea acestui Plan al Fundatiei TON.

Dorim sa multumim tuturor celor care au participat activ in realizarea acestui Plan si va invitam si pe dumneavoastra sa veniti cu sugestii in realizarea lui. Va asteptam mesajele pe adresa noastra de email: info@theopennetwork.ro.

Ramaneti conectati la Reteaua Deschisa TON!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.