the-open-network-Pregatiti-pentru-Saptamana-SOS-Fire

Cu toate ca restrictiile pandemiei ne tin inca la distanta, echipa din Romania a proiectului „SOS Fire!” a organizat un training cu cadrele didactice din tara. Acestia au facut cunostinta cu proiectul nostru, cu obiectivele si rezultatele pe care dorim sa le atingem cu sprijinul lor.

Desfasurat in data de 24 mai 2021, trainingul SOS Fire! a adunat in mediul virtual, pe platforma zoom, 45 de cadre didactice din 20 de scoli. Trainerii au instruit profesorii cum sa utilizeze cutia cu jocuri educative ce prezinta teme de preventie impotriva incendiilor. Acest kit educativ a fost creat pentru copiii din scoala primara si secundara.

In pregatirea acestui training, fiecare scoala inscrisa a primit un Kit de utilizare cu scolarii iar cadrele didactice sunt in pregatirea activitatilor ce le vor desfasura in cadrul „Saptamanii SOS Fire!”, activitati ce se desfasoara in perioada 24 mai – 6 iunie 2021. Activitatea se doreste a fi una de constientizare a pericolului expunerii la foc, jocului cu focul, neatentiei expunerii la surse inflamabile etc.

Multumim tuturor cadrelor didactice pentru disponibilitatea de a participa in cadrul proiectului nostru si asteptam cu mult drag stiri si imagini din cadrul activitatilor din scoli.

Proiectul „SOS Fire!” isi propune sa creeze constientizarea copiilor din scolile europene despre riscurile cauzate de incendiu, prevenirea acestuia si cele mai importante masuri de pus in aplicare in caz de urgenta si incendiu. Proiectul este finantat prin Programul Erasmus+ al Uniunii Europene, Actiunea cheie 2, K202 – Parteneriate strategice pentru educatia scolara.

Pentru mai multe informatii despre proiect va invitam sa vizitati site-ul proiectului sau Pagina Facebook. Pentru albumul foto click aici.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.