the-open-network-Vizita-Ambasadorului-Regatului-Belgiei-in-Romania-la-Slatina-Timis

„Dragi membri si simpatizanti,

Avem placerea de a va invita in data de 8 octombrie la activitatile organizate in Slatina-Timis, jud. Caras-Severin, localitati care sunt infratite cu orasul flamand Geel, Belgia, in urma vizitei E.S. Dl. Philippe Benoit, Ambasadorul Regatului Belgiei in Romania.

Va fi organizata o masa rotunda dupa modelul ADAM Slatina-Timis, unde vor fi prezentate „Cele mai bune practici” in domeniul asistentei medicale primare. Va fi prezentata o actualizare a studiului de caz Slatina-Timis, care compara influenta centrului de sanatate ADAMS asupra sanatatii populatiei, comparativ cu alte sate din jud. Caras-Severin si din Romania.

In plus, va fi semnat un acord de colaborare pentru infiintarea unui „Consortiu local de sanatate” pentru a lucra la asistenta medicala integrata (HiAP: Sanatate in toate politicile) in Slatina-Timis si zona inconjuratoare.

Centrul de zi pentru varstnici nou construit va fi de asemenea deschis si vor fi livrate 2 autospeciale de pompieri care sa le inlocuiasca pe cele existente in Slatina-Timis si Armenis.

Cu o zi inainte, impreuna cu ambasadorul, va fi vizitata casa de copii din Zagujeni, cu care VZW Geels Roemeniëkomitee si ADAM Slatina-Timis colaboreaza de multi ani.”

Jozef Goebels,
Presedinte Fundatia The Open Network for Community Development /
Presedinte Comitetul VZW Geels Romania

Pentru agenda completa a vizitei in Slatina-Timis click aici.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.